چسب درزگیر زیمابان

چسب درزگیر 300 گرمی

چسب درزگیر زیمابان

چسب ذرزگیر زیمابان جهت درزگیری انواع درزکابینت، درز پنجره، درز دیوارو اتصالات لوله های پلیمری و سیمانی و درز بین سینک های ظرفشویی و ام دی اف بکار می رود.

چسب درزگیر زیمابان 

چسب درزگیر زیمابان

 

هر آنچه را که باید درزگیری کنید مانند چوب، فلز، شیشه، پلاستیک و الیاف، بایستی با مشخصات لازم زیر درزگیری شوند.

  • پر کردن شکاف در لایه های صاف، طرح دار یا ناهموار را انجام می دهد.
  • استحکام برای بین دو لایه را بالا می برد.
  • داشتن دوام بسیار بالا
  • انعطاف پذیری برای حرکت مفصل با حفظ پیوند
درز پنجره و دیوار
درز پنجره و دیوار

معمولا از درزگیر ها برای پوشش ترک, درز و سوراخ ها استفاده می شود. این نکته بسیار مهم است، که بدانید چطور باید از درزگیر ها و پوشاننده های استفاده کنید تا در آینده با مشکل مواجه نشوید.

چسب درزگیر پلیمری، یکی از کاربردی‌ترین چسب‌ها در امور عمومی و خانگی و تأسیساتی و ساختمانی و بعضی از کارهای صنعتی است.

این نوع چسب از ترکیبات پلیمری بسیار منعطف و مقاوم سازی شده با ذرات نانو ساخته شده و یک عایق بسیار مناسب برای رطوبت هست. که از نفوذ آب به سطوح زیرین جلوگیری می‌کند. از ویژگی‌های مهم چسب درزگیر پلیمری، مقاومت بالا در برابر شرایط آب و هوایی مختلف، طول عمر و ماندگاری بالا، مقاومت شیمیایی، عایق بودن آن، قدرت چسبندگی بالا به سطوح مختلف، خاصیت لاستیکی، ضد قارچ و ضد کپک بودن است. ویژگی مهم دیگر این است که چسب درزگیر قابلیت استفاده روی اکثر سطوح با جنس مختلف از انواع پلاستیک، سرامیک، کاشی، آلومینیوم، چوب، استیل وگرانیت، پلکسی وpvc … دارد و بدون رنگ وشفاف بعد خشک شدن  می باشد

بسیاری از اتصالات می‌توانند در خانه به‌وسیله چسب درزگیر پلیمری انجام شوند. به همین دلیل این چسب یک وسیله کاربردی و مهم در خانه است. البته اگر از دسته افرادی باشید که به اصطلاح دست به آچار هستند. چسب درزگیر در کارهای نصب و تعمیراتی بسیار کاربردی است. در واقع بیش‌تر افراد با این نوع کاربرد چسب آکواریوم آشنا هستند. چسب درزگیر برای پر کردن درزها، ترک‌ها، فاصله‌های بین سطوح مختلف و به‌خصوص در محیط‌های مرطوب و… کاربرد دارد.

موارد استفاده از چسب درزگیر چیست؟

از چسب درزگیر در زمان نصب پنجره و شیشه، در ساخت آکواریوم و در محیط‌های بهداشتی برای درزگیری و در نصب سینک ظرفشویی برای ایجاد عایق رطوبت در سطوح اطراف آن استفاده می‌شود. از این چسب درزگیر پلیمری حتی در واحدهای تولیدی، در ساخت لوازم خانگی مانند یخچال و … نیز استفاده می‌شود.

چسب‌های درزگیر پلیمری قابلیت ترکیب با رنگ های معدنی را نیز دارا می باشند و از این جهت برای کاربردهای خاص قابلیت ایجاد تم های رنگی متنوع را دارا هستند.

نحوه استفاده از چسب درزگیر پلیمری

قبل از شروع، شما باید باقی مانده‌های چسب‌های سیلیکون یا دیگر درزگیرهای موجود را پاک کنید. این کار را می‌توان به‌راحتی با یک چاقو یا تیغ محکم انجام داد. همچنین این قسمت از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا نباید خاکی روغنی یا گریسی باشد هرگونه آلودگی محیطی می‌تواند کیفیت اجرای این چسب درزگیر را کم کند.

برای هرچه تمیزتر شدن محل اجرا می‌توان با چسب نواری عرض اطراف شکاف را مشخص کرد این کار به هرچه تمیزتر اجرا شدن و ظاهر زیبای کار کمک خواهد کرد.

حال با استفاده از یک چاقو یا کاتر، نوک لوله را با یک زاویه ۴۵ درجه برش بگیرید و مطمئن شوید که سوراخ به اندازه‌ی کافی کوچک است که بتوانید کنترل کامل را انجام دهید. سپس کاتریج چسب را به دستگاه چسب (تفنگ یا پمپ چسب) نصب کنید.

بهتر است قبل از اینکه شروع به کار کنید فشار و میزان چسب خروجی را روی یک تکه کاغذ امتحان کنید. چسب باید به‌صورت روان و نه به‌صورت قطره‌ای و شره ای تزریق شود.

دستگاه چسب درزگیر شما باید در زاویه ۴۵ درجه فقط بالای سطح نگه داشته شود تا بتوانید جریان چسب را کنترل کنید. پمپ چسب را در یک جریان مداوم در امتداد منطقه مورد نیاز حرکت دهید و از توقف تا رسیدن به انتهای آن جلوگیری کنید. پس از رسیدن به پایان کار، به آرامی دست از کار بکشید و پمپ چسب را از محل شکاف دور کنید.

و سپس به سادگی با یک وسیله ساده مانند کاردک، چوب بستنی یا حتی انگشت خود می‌توانید در امتداد شکاف چسب درزگیر را یکسان و زیبا اعمال کنید. تا یک پیوند صاف بین شکاف و دیواره ایجاد شود.

و در آخر پوششی که در اطراف محل شکاف زدیم را باید سریع برداریم امکان حل شده این نوار با مواد باقی مانده از چسب درزگیر هست.

چسب درزگیر زیمابان برای خشک شدن شرایط خاصی نیاز ندارد اما مدت زمانی بین ۸ تا 36 ساعت بسته به حجم چسب تزریق شده برای خشک شدن نیاز دارد. البته در برخی شرایط و سطوح خاص نیاز به چند روز برای خشک شدن دارد.

نکات مهم قبل از استفاده از درز گیر

قبل از استفاده از درز گیر سطح درز و اطراف آن را به خوبی پاک کنید تا هیچ گونه گرد و غبار یا رطوبتی باقی نماند.برای این کار می توانید از بنزین یا مواد حلال دیگر استفاده کنید و سپس با پارچه خشک کاملا تمیز و عاری از رطوبت کنید.پس از ۲۰ دقیقه از درزگیر استفاده کنید

معمولا درزگیر ها بعد از چند ساعت کاملا سفت و محکم می شوند و حالت اصلی خود را به دست می آورند..معمولا روند خشک شدن درزگیرهای آب بند ۲ تا ۳ روز طول می کشد

در چه موادی می توان از درز گیر استفاده کرد؟

ضخامت (عرض) درز حداقل باید ۵ میلیمتر باشد و همچنین از ۳۰ میلیمتر تجاوز نکند.

در هنگام خرید هر نوع درزگیر ها جنس آن را بسیار دقت کنید چون مواد حلال داخل تناسب درستی ندارند و بعد از مدتی خاصیت خود را از دست می دهند.

مزایای درز گیر های پلیمری

مقاوم در مقابل رطوبت، مقاوم در مقابل اشعه UV، انعطاف پذیری ،عدم شکنندگی و مقاوم در مقابل تغییرات جزئی دما، قیمت مناسب،سهولت برای استفاده

شرایط نگهداری و انبارداری:

بین دما مثبت 5 الی 45 درجه به دور از نورخورشید نگهداری شود

نوع بسته بندی 

کارتریج بسته بندی شده300 گرمی

 

برای خرید این محصول روی این لینک کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *