معایب عایق رطوبتی نانو؛ نگاهی بر چیستی و ایرادات محصول مذکور

معایب عایق رطوبتی نانو

آیا می‌دانید معایب عایق رطوبتی نانو چیست؟ از آن‌جایی که عایق‌های رطوبتی نانو برای آب‌بندی بخش‌های مختلف ساختمان مورد استفاده قرار گرفته و جزو فناوری‌های نوین و محصولات مدرن به حساب می‌آیند، بدیهی است که برخی از افراد فعال در این صنعت آشنایی چندانی با آن نداشته باشند و به تبع در زمان اجرا با مشکلاتی مواجه شود. در ادامه این راهنما به این مبحث بیش‌تر خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

نگاهی بر معایب عایق رطوبتی نانو

معایب عایق رطوبتی نانو

همان‌طور که می‌دانید عایق‌کاری یکی از مهم‌ترین مواردی بوده که باید در سازه‌های مختلف صورت بگیرد. مواد مختلفی برای عایق‌کاری وجود دارند که یکی از پرطرفدارترینِ آن‌ها انواع عایق نانو است. عایق‌های نانو در سطوح مختلف مورد استفاده قرار گرفته و کاربری‌های متعددی دارند و همچنین مثل سایر محصولات دارای مزیا و معایب مخصوص به خود هستند. پیش از این که به بررسی مزایا و معایب عایق رطوبتی نانو بپردازیم، لازم است که نگاهی بر چیستی این محصول داشته باشیم:

معرفی عایق نانو

امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی شاهد تحولی عظیم در عایق‌سازی ساختمان‌های مختلف هستیم؛ به طوری که افراد از بین گزینه‌های موجود حق انتخاب زیادی داشته و می‌توانند با بررسی مزایا و معایب هر یک از مدل‌های عایق، بهترین مورد را با توجه به نیازِ سازه مورد نظر تهیه و اجرا کنند.

از جمله پرکاربردترین عایق‌های مصرفی در این روزها، عایق نانو بوده که به تازگی به بازار معرفی شده است. عایق‌های نانو در بر گیرنده انواع عایق‌های رایج هم‌چون عایق صوتی، عایق حرارتی، عایق رطوبتی، عایق ضد تشعشع و عایق ضد خوردگی بوده و در ساختار تمامی آن‌ها از مواد پلیمری به همراه تکنولوژی نانو بهره‌گیری شده است؛ به همین خاطر عمر مفید عایق‌های نانو بسیار بالا است.

نحوه اجرای عایق نانو

استفاده از مزایا و روبه‌رو شدن با معایب عایق رطوبتی نانو در زمان اجرای این محصول مشخص می‌شود. در حالت کلی، در رابطه با شیوه اجرای اصولی عایق‌های رطوبتی نانو می‌توان گفت که اجرای این دسته از عایق‌ها بسیار ساده است؛ به طوری که می‌توان آن را به راحتی با استفاده از غلطک، برس و اسپری بدون فشار بر روی سطوح مورد نظر اجرا نمود. علاوه بر این، برای عایق‌کاری با کمک این محصول نیازی به فناوری‌های پیشرفته یا ایمنی خاصی نبوده و این دسته از مواد عایق برخلاف سایر عایق‌ها با سطح زیرین خود پیوستگی بسیار خوبی را به وجود خواهند آورد.

معایب عایق رطوبتی نانو

عایق‌های رطوبتی نانو در مقایسه با عایق‌های سنتی طبیعتاً مزیت‌های بسیار بیش‌تری دارند، اما با این حال این محصول نیز در کنار مزیت‌هایی که داشته معایبی هم دارد. از جمله اصلی‌ترین معایب عایق رطوبتی نانو می‌توان به تشکیل تراکم، مقاومت بسیار بالا و عدم دسترسی در برخی مناطق اشاره داشت. برای جلوگیری از بروز مشکلات آب‌بندی و عایق‌کاری با استفاده از عایق نانو می‌توانید مواردی که در ادامه ارائه می‌دهیم را مطالعه فرمایید:

  • در زمان اجرای چنین عایق‌هایی حتماً از تمیز بودن سطح زیر کار اطمینان حاصل فرمایید. چنان‌چه سطح زیر کار هرگونه خاک و گرد و غبار داشته باشد، عایق رطوبتی نانو به خوبی بر روی سطح نچسبیده و احتمال جدا شدن و وجود مشکل در آب‌بندی افزایش پیدا خواهد کرد.
  • از دیگر نکات مهم برای در امان ماندن از معایب عایق رطوبتی نانو این است که به سازه و نوع آن توجه داشته باشید. اجرای عایق‌های رطوبتی نانو بر روی سازه‌هایی که در اثر عواملی هم‌چون نشست یا عدم مقاومت کافی دچار خوردگی شده‌اند می‌تواند احتمال ترک خوردگی عایق رطوبتی را نیز افزایش دهد. البته برخی از عایق‌های رطوبتی امکان پل زدن بر روی ترک‌ها را فراهم می‌سازند اما اگر قرار است که ترکی با قطر بیش از 1 میلی‌متر در سازه اعمال شود، به احتمال زیاد این فشار به عایق وارد خواهد شد. با این حال می‌توانید برای جلوگیری از بروز معایب عایق رطوبتی نانو از تیشوی فایبرگلاس برای تقویت مقاومت کششی عایق مطابق با دستورالعمل موجود در کاتالوگ استفاده نمایید. البته این نکته را نیز مد نظر داشته باشید که برخی از عایق‌های رطوبتی که پایه سیمانی داشته، به هیچ عنوان خاصیت انعطاف‌پذیری نخواهند داشت.
  • گاهی اوقات به دلیل عدم تخصص کافی، مشاهده شده که عایق رطوبتی را پیش از خشک شدنِ کامل مورد بهره‌برداری قرار می‌دهند یا این که عایق پیش از خشک شدن در معرض رطوبت قرار گرفته است. در چنین شرایطی، امکان وجود مشکل در آب‌بندی و عایق‌کاری سازه افزایش پیدا خواهد کرد.

چگونه از بروز اشکال در عایق‌کاری جلوگیری کنیم؟

معایب عایق رطوبتی نانو

با توجه به تمامی مواردی که گفته شد، برای جلوگیری از معایب عایق رطوبتی نانو یک راهکار موثر وجود دارد و آن هم آشنایی کامل با نحوه اجرا و همچنین خرید محصولی معتبر و باکیفیت است. توجه داشته باشید که کیفیت پایین محصول می‌تواند موجب اشکالات زیادی شود؛ بنابراین توصیه ما این است که ضمن توجه به کاتالوگ محصول، از کیفیت بالا و اعتبار برند تولیدکننده آن اطمینان حاصل فرمایید تا از بروز هرگونه مشکلی پیش‌گیری کرده باشید.

می‌توانید برای خریدی امن و مطمئن سری به فروشگاه زیمابان زده و از محصولات موجود نیز دیدن کنید؛ تمامی عایق‌های رطوبتی عرضه شده در فروشگاه از درجه کیفی بالایی برخوردار بوده و می‌توان از آن‌ها برای عایق‌کاری سطوح مختلف با خاطری آسوده و بدون نگرانی در مورد عیب و ایراد پس از اجرا بهره برد. فراموش نکنید که اعتبار فروشگاه نشان‌دهنده کیفیت بالای محصول است؛ بنابراین پیشنهاد ما این است که از این موضوع به سادگی گذر نکنید!

سخن پایانی

در این راهنما با عایق رطوبتی نانو و خصوصیات منحصربه‌فرد آن آشنا شدیم و دانستیم که این محصول هم‌چون سایر مواد عایق‌بندی می‌تواند مزیت‌ها و معایبی داشته باشد. ذکر این نکته حائز اهمیت است که معایب عایق رطوبتی نانو زمانی نمایان می‌شود که نکات اجرایی آن را دست کم گرفته و در زمان اعمال عایق بر روی سطوح مورد نظر از استانداردها و اصول اجرایی پیروی نکنید. شما چه اطلاعات دیگری پیرامون عایق‌های رطوبتی نانو دارید؟ به نظر شما این مدل از مواد عایق‌بندی مزایای بیش‌تری دارند یا معایب؟ لطفاً نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با عایق رطوبتی نانو و امتیازات آن با ما و کاربران محترم وب سایت زیمابان در بخش ارسال دیدگاه به اشتراک بگذارید.

از این محصول می‌توان برای عایق‌کاری و مقاوم‌سازی سطوح مختلفی هم‌چون پشت بام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه، تراس، استخر و هر محیط دیگری که همواره در معرض نفوذ آب و رطوبت قرار داشته استفاده نمود. لازم به ذکر است که برای استفاده از این محصول به تخریب سنگ، سرامیک و موزاییک نیازی نخواهد بود.

عایق رطوبتی

1 thoughts on “معایب عایق رطوبتی نانو؛ نگاهی بر چیستی و ایرادات محصول مذکور

  1. saba میگوید:

    سلام اگر درست و مطابق دستورالعمل از عایق رطوبتی نانو استفاده بشه هیچ مشکلی به وجود نمیاد اما واقعا سخته به یک مایع برای عایق کاری اعتماد کرد ولی معجزه میکنه عایق رطوبتی نانو اون هم با کمترین هزینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *